Son Dakika: Ümraniye'de Katliam Babasını Annesini ve Kardeşini Vurdu

Son dakika haberi: İstanbul Ümraniye 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi annesini babasını ve kardeşini öldürüp intihar etti.

Son Dakika: Ümraniye'de Katliam Babasını Annesini ve Kardeşini Vurdu

İstanbul Ümraniye 'de feci olay.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre  Namık Kemal Mahallesi Köşk Sokağı 'nda bulunan evlerinde, 25 yaşındaki Emre H., henüz bilinmeyen nedenden dolayı annesi İncilay H, babası Hüseyin H. ile ağabeyi Haluk H'yi tabancayla vurdu.

Emre H. daha sonra 4. kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etti. Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emre H, anne İncilay H. ile ağabey Haluk H 'ye mücadele etti. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede bu isimlerin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

KÜÇÜK KARDEŞ KURTULDU

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan baba Hüseyin H' nin hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken saklanarak kurtulduğu ifade edilen küçük kardeş Yunus H 'nin de şok geçirdiği için sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Polis ekipleri ve savcılığın bölgedeki incelemesi devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA