Sizi Zengin Edeceğim Diyen Bekçi, 6 Bekçiden 346 Bin 500 TL Alıp Kaçtı

Çarşı ve Mahalle Bekçisi , mesai arkadaşlarını dolandırdı. Sizi zengin edeceğim diyerek paralarını alan bekçi, daha sonra annemin ameliyatı için lazım diyerek borç da aldı.

Sizi Zengin Edeceğim Diyen Bekçi, 6 Bekçiden 346 Bin 500 TL Alıp Kaçtı

Son dakika: Bekçi , 6 mesai arkadaşını dolandırdı.

İstanbul Maltepe 'de görev yapmakta olan çarşı ve mahalle gekçisi O.G. isimli kişi, geçtiğimiz Mart ayında iddiaya göre Gülsuyu Mahallesi 'nde birlikte çalıştığı 6 mesai arkadaşından para aldı. Bitcoin alıp sizi  zengin edeceğim diyen bu kişi, daha sonra annesinin tedavisi ve ameliyat masraflarının olduğunu söyleyerek onlardan borç para da aldı. 

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre:Bunun üzerine O.G. 'nin mesai arkadaşlarından T.Y. isimli bekçi 150 bin TL, R.I. isimli bekçi 96 bin TL, Ö.F.S. isimli bekçi 35 bin TL, C.O. isimli bekçi 30 bin TL, E.A. isimli bekçi 30 bin TL ve H.K. isimli bekçi 5 bin 500 TL verdi.  

BORCUNU ÖDEMEDİ

Borcun üstünden aylar geçmesine rağmen O.G. arkadaşlarına borcunu ödemedi. 

BEKÇİLİKTEN İSTİFA ETTİ

O.G. daha sonra hastaneye gitti ve korona testi pozitif çıktı. Korona testi pozitif çıkan O.G. doktor raporu aldı. Meslektaşları defalarca kendisini aradı ama o cevap vermedi. 

Dolandırıldıklarını anlayan 6 gece bekçisi, 9 Mayıs günü emniyete giderek O.G. isimli kişiden şikayetçi oldu. 11 Mayıs 2020 günü ise O.G. bekçilik görevinden istifa etti. 

TELEFONUNU KAPATIP KAYIPLARA KARIŞTI

Bekçilikten istifa ettikten sonra telefonunu kapatıp arkadaşlarından aldığı 346 bin 500 TL ile kayıplara karışan O.G. hakkında soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturmada polisler O.G. 'nin adresine gitti ama evde bulamadı. Arama çalışmaları devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA