Şahin K Oğlunu Pompalı ile Vurdu: Kimseyi Yanaltırmadı

İstanbul'da meydana gelen olayda Şahin K. isimli kişi, sokak ortasında tartıştığı oğlunu pompalı ile vurdu. Daha sonra da kimseyi yanaştırmadı.

Şahin K Oğlunu Pompalı ile Vurdu: Kimseyi Yanaltırmadı

Sokak ortasında oğlunu vurdu.

İstanbul'dan gelen son dakika bilgisinde, Sultangazi ilçesi Cebeci Mahallesi Dökümcüler Sitesi 'nde Şahin K isimli bir kişi, evinden pompalı tüfekle çıktı. Evinden pompalı tüekle çıkan K. telefonda tartışığı oğlu Mehmet K'nın  bulunduğu sokağa geldi. 

Burada baba ile oğlu konuşmaya başladı ancak telefondaki tartışma yüz yüze daha da büyüdü. Bu sırada Baba Şahin K., yanında getirdiği pompalı tüfekle oğlunu hedef aldı ve ona doğru ateş etti. 

Pompalı tüfekten çıkan kurşunların hedefi olan Mehmet K. ayağından vuruldu ve yere yığıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar ise hemen olay yerine geldi ve ayağından vurulan adama yardım etmek istedi. Ancak baba Şahin K., elinde pompalı tüfekle oğlunun yanında bekledi ve kimseyi yanaştırmadı. 

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri, Şahin K'nın elindeki pompalı tüfeği aldı ve onu etkisiz hale getirdi. 

Polis ekipleri Şahin K'yı gözaltına aldı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ise yaralı gence müdahale etti ve hastaneye kaldırdı.

NEDENİ BELLİ OLDU

Emniyete götürülen Baba Şahin K. ilk ifadesinde oğlunun para yüzünden kendisi ve eşini sürekli olarak tehdit ettiğini söyledi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA