Sabiha Gökçen'de Bir Olay Daha: Uçaktan Dumanlar Yükseldi

Sabiha Gökçen 'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bir uçakta dumanlar yükseldi.

Sabiha Gökçen'de Bir Olay Daha: Uçaktan Dumanlar Yükseldi

Son dakika : Almanya 'ya gidecek uçakta dumanlar yükseldi.

Pegasus firmasına ait uçaklar, son dönemlerde kaza ve sorunlarla gündeme geliyor. Son 2 yılda 3 kazaya karışan firmanın uçaklarında yeni bir sorun meydana geldi. 

UÇAKTA YANGIN PANİĞİ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İzmir'den gelen uçağın pistten çıkarak 3'e bölünmesi halen hafızalardaki yerini korurken, şirkete ait bir uçakta bu kez yangın paniği yaşandı.

KULEDEN YANGIN UYARISI GELDİ

Sabiha Gökçen-Düsseldorf seferine yapan uçak, havalimanına inince yangın paniği yaşadı.

Uçak piste indiği anda, kuleden 'yangından dumanlar yükseliyor' uyarısı geldi.

Dumanlar yükselmesi sonrası uçaktakiler apar topar indirildi. 

Yaşanan panik anlarına ilişkin Pegasus'tan yapılan açıklamada, "Sabiha Gökçen-Düsseldorf seferini yapan PC1003 sefer sayılı TC-CPU kuyruk tescilli uçağımız, bugün Düsseldorf Havaalanı'na sorunsuz ve emniyetli bir şekilde inişini gerçekleştirmiştir. Park yerine yanaşması esnasında kule tarafından uçak altında alev ve duman görüldüğüne dair ikazda bulunulmuştur. Uçuş ekibimiz, misafirlerimizin emniyeti için acil terk etme prosedürünü devreye sokmuştur ve prosedüre uygun olarak tüm misafirlerimizin emniyetle tahliyeleri sağlanmıştır. Düsseldorf Havaalanı'ndan aldığımız bilgiye göre, uçağımızda müdahale gerektiren herhangi bir durum olmadığı teyit edilmiştir." denildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA