Rüşvet Operasyonu Sonrası Açıklama

Son dakika haberi: İstanbul 'da düzenlenen rüşvet operasyonunda CZN Burak adı ile bilinen Burak Özdemir 'in annesinin tutuklandığı iddia edildi.

Rüşvet Operasyonu Sonrası Açıklama

Rüşvet operasyonunda CZN Burak 'ın annesi tutuklandı iddiası.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'ne bağlı Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri Çapa Tıp Fakültesi 'nde bazı doktorların rüşvet talep ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında ameliyatları öne aldırma vaadiyle rüşvet talep eden şüphelilerden birinin Profesör Dr. M.A.B olduğu tespit edildi. 

İncelemeler sonrası takipler başlatıldı ve yürütülen takipler sonucu M.A.B'nin hasta yakınlarına Kapalıçarşı 'dan pırlanta aldırdığı tespit edilince operasyon için düğmeye basıldı.

Savcılık izni sonrası polis ekipleri harekete geçti ve 7 Şubat günü operasyon için düğmeye bastı. Cuma günü düzenlenen operasyonda Profesör Dr. M.A.B ve eşi D.B 'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan şüpheliler , emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan ekipler, hakimlikçe tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

MİDE KELEPÇESİ

Genel Cerrahi uzmanı olan Prof. M.A.B'nin mide kelepçesi alanında çalışmalar yaptığı öğrenildi.

CZN BURAK 'IN ANNESİ TUTUKLANDI İDDİASI SONRASI AÇIKLAMA

Bu operasyonda annesinin tutuklandığı iddia edilen CZN Burak 'tan açıklama geldi. İşte o açıklama:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA