Otogarda Korkunç Olay: İş Aramaya Gelen Genç Kıza Zorla Uyuşturucu İçirip...

İstanbul'da 15 Temmuz Demokrasi Otogarında 18 yaşındaki genç kız a korkunç saldırı düzenlendi. Otogara, seyahat firmaları ile iş görüşmesi yapmak için gelen genç kıza zorla uyuşturucu içirip cinsel saldırı oldu.

Otogarda Korkunç Olay: İş Aramaya Gelen Genç Kıza Zorla Uyuşturucu İçirip...

18 yaşındaki kıza korkunç saldırı.

İstanbul 'da geçtiğimiz 16 Kasım günü korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 18 yaşındaki E.K. isimli kız, 15 Temmuz Demokrasi Otogarına gitti. Otobüslerde çalışmak isteyen ve iş arayan genç kız, burada otogarda yaşamakta olan 30 yaşındaki Sedat S ile karşılaştı. Bu kişi, küçük kıza yardım edebileceğini söyledi. Bu kişi, 18 yaşındaki kızı, otogarda kaldığı A2 kule 3. kattaki metruk binaya götürdü. Burada Sedat S uyuşturucu kullandı ve daha sonra küçük kıza zorla uyuşturucu madde kullandırdı. 

Sabah Gazetesi'nin aktardığı haberde, uyuşturucu madde içiren kişi, kıza cinsel saldırıda bulundu. Baygınlık geçiren genç kız, diğer gün kolluk kuvvetleri tarafından otogarda yapılan denetimler sırasında yerde yarı çıplak halde , üzerinde battaniye örtülü halde bulundu. Odada uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. Polisleri gören genç kız hemen yardım istedi ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede 18 yaşındaki E.K., kendisine zorla uyuşturucu madde içirip tecavüz eden kişiyi beyan etti ve ondna şikayetçi oldu. 

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Daha sonra polis ekipleri harekete geçti ve bu kişiyi kısa sürede buldu. İfadesi alınan saldırgan , suçlamaları kabul etmedi. İfadesi alınıp mahkemeye sevk edilen kişinin adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Olayla ilgili savcılık tarafından iddianame hazırlandı ve hazırlanan iddianamede genç kıza uyuşturucu madde kullandırarak onun beden ve tuh bakımından savunmayacak duruma getirdiği sırada kendisiyle zorla cinsel istismarda bulunduğu yine uyuşturucu madde etkisinde olan E.K.'nin olay yerinden ayrılma ve kendisine engel olma hürriyetine engel olarak üzerine atılı suçları işlediği anlatıldı. 25 yıla kadar hapsi istenen genç adam, ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA