Otobüste Ortalık Bir Anda Karıştı! Kadın Tokat Attı, Yaşlı Adam Tükürdü...

İstanbul Kağıthane'de Seyrantepe-Topkapı seferini yaptığı belirtilen özel halk otobüsünde yaşanan olaylar sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Otobüste Ortalık Bir Anda Karıştı! Kadın Tokat Attı,  Yaşlı Adam Tükürdü...

Sanayi Benzinlik otobüs durağı civarında meydana gelen olayda, kimliği bilinmeyen yaşlı bir şahıs evine gitmek üzere ayakta yolculuk etmeye başladı. Bu esnada koltukta duran kimliği bilinmeyen kadın, maskesini yarım taktığı gerekçesiyle yaşlı adamla tartıştı. Adamın karşılık vermesi üzerine iki şahıs birbirine hakaret etmeye başladı.

OTOBÜSTE MASKE YÜZÜNDEN "TÜKÜRÜKLÜ - TOKATLI" KAVGA İstanbul Kağıthane'de Seyrantepe-Topkapı seferini yaptığı belirtilen özel halk otobüsünde yaşanan olaylar sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. Sanayi Benzinlik otobüs durağı civarında meydaan gelen olayda, kimliği bilinmeyen yaşlı bir şahıs evine gitmek üzere ayakta yolculuk etmeye başladı. Bu esnada koltukta duran kimliği bilinmeyen kadın, maskesini yarım taktığı gerekçesiyle yaşlı adamla tartıştı. Adamın karşılık vermesi üzerine iki şahıs birbirine hakaret etmeye başladı. Tansiyonun yükselmesi üzerine kadın, adama tokat atarak maskesini çıkarırken, şahıs da kadının yüzüne tükürerek yanıt verdi. Otobüsteki diğer vatandaşların müdahalesiyle olay yatışırken, Olay anı otobüsteki bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kamu Bülteni Haber Sitesi (@kamu.bulteni)'in paylaştığı bir gönderi ()

Tansiyonun yükselmesi üzerine kadın, adama tokat atarak maskesini çıkarırken, şahıs da kadının yüzüne tükürerek yanıt verdi. Otobüsteki diğer vatandaşların müdahalesiyle olay yatışırken, Olay anı otobüsteki bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.