Otelde, 3 Yaşındaki Çocuğunun Gözü Önünde Annesini Boğarak Öldürdü

İstanbul'da meydana gelen feci olayda bir kişi, otel odasında 3 yaşındaki çocuğun gözleri önünde annesini iple boğarak öldürdü.

Otelde, 3 Yaşındaki Çocuğunun Gözü Önünde Annesini Boğarak Öldürdü

İstanbul'da korkunç olay: Annesini çocuğununun gözü önünde öldürdü.

İstanbul 'dan gelen son dakika haberi dehşete düşürdü. Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi'nde gece saat 04.00 'da meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre 3 katlı bir otelde , bir süredir 3 yaşındaki çocuğu ile kalmakta olan Ferdane Kurt, aynı otelde kalan birinin saldırısına uğradı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen olayda otelde kalan diğer kişi, kadına saldırdı ve onu çocuğunun gözleri önünde iple boğarak öldürdü. Kadını öldüren saldırgan bölgeden kaçarken küçük çocuğun ağlama sesini duyan otel görevlileri odaya geldi ve kapıyı açınca kadının yerde hareketsiz şekilde yattğını gördü. Hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdileri. 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. 

HER YERDE ARANIYOR

Bölgede incelemede bulunan polis ekipleri, otel görevlilerinden bilgileri alıp , kadını boğarak vahşice öldüren ve olay yerinden kaçan caniyi yakalamak için çalışma başlattı.  Olay yeri savcısının incelemesi sonrası Kurt'un cenazesi ise Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna otopsi işlemleri yapılması için kaldırıldı.

ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Annesi gözleri önünde öldürülen 3 yaşındaki çocuk ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA