Küçük Kız, Kendisini Taciz Edeni Canlı Yayında Gördü

12 yaşındaki bir kız, 3 yıl önce kendisine cinsel istismarda bulunan saldırganı canlı yayında gördü. Ailesine durumu söylemesi üzerine saldırgan canlı yayında gözaltına alındı.

Küçük Kız, Kendisini Taciz Edeni Canlı Yayında Gördü

Kendisini taciz edeni televizyonda gördü.

Antalya'nın Serik İlçesi'nde meydana gelen olayda Dilek Köse isimli kişi, katıldığı televizyon programında 20 yaşındaki kızı Melisay Tosun'un evlilik çetesine katıldığını ve sahte evlilikler yaptırılarak birçok kişiyi dolandırdığını söyledi. Anne, kızının 16 yaşında evden kaçarak Emirhan A. isimli kişinin yanına gittiğini ve sonra evlilik çetesine karışarak 2018 yılında 18 yaşını doldurduğunda Balıkesir, Uşak ve Afyonkarahisar'daki kişilerle evlendirildiğini söyledi.

Jandarma'nın yaptığı arama sonucu kızın çeteye katıldığı öğrenilirken kızını bir türlü bu çetenin elinden kurtaramadığını söyledi. Kadın, kızının 23 kişiyi evlilik için dolandırdığını, onlardan başlık parası , altın vb. şeyler alarak kahvelerine uyku ilacı kattığı ve kaçtığı belirtildi. 

Bir sonraki programda bir araya gelen Melisay Tosun, Emirhan A'nın zengin olma vaadiyele kendisini kandırdığını ve bu şekilde dolandırma metodunu anlattı. Başta sadece 1 defa yapacaklarını , ilk önce Balıkesir'e gelin gittiğini söyleyen Kadın, bunun arkasının kesilmediğini ve daha sonra birçok kişi ile bu şekilde evlendiğini söyledi. İddiaları kabul etmeyen Emirhan A. isimli kişi ise dün yayımlanan programda polis ekipleri tarafından gözatlına alındı. 

Bu kişinin bundan 3 sene önce Yalova'da 9 yaşındaki kıza nitelikli cinsel istismarda bulunduğı, bunun üzerine gözaltına alındığı öğrenildi. 

PROGRAMI İZLERKEN TANIDI

Edinilen bilgilere göre küçük kız televizyonda Emirhan A.'yı gördü. Hemen durumu ailesine haber veren kız, Emirhan A.'nın o kişi olduğunu söyledi. Aile hemen polis ekiplerine haber verdi ve ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yayındayken Emirhan A'!yı gözaltına alındı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA