Koronalı Otobüs Şoförü, Halk Otobüsünü Sürerken Yakalandı

İstanbul 'dan son dakika haberi geldi. Koronaya yakalanan bir otobüs şoförü , çalıştığı sırada yakalandı.

Koronalı Otobüs Şoförü, Halk Otobüsünü Sürerken Yakalandı

Karantinada olması gereken otobüs şoförü işteyken yakalandı.

İstanbul 'un Beyoğlu İlçesi 'nden bir son dakila haberi geldi. Edinilen bilgilere gre ilçede Taksim Tarlabaşı Bulvarı 'nda denetim yapan polis ekipleri, şehir içi toplu ulaşım yapmakta olanaraçlara ve taksilere yönelik denetimlerine başladı. 

Ülke genelinde bugün başlayan denetimlerde , otobüs ve taksilere maske ve sosyal mesafe uyarıları yapıldı. Öte yandan polis ekipleri, şoförlerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması ile araçların ruhsat ve sigorta durumlarını kontrol etti.

KARAANTİNADA OLMASI GEREKEN ŞOFÖR ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Kurtuluş-Yenikapı hattında sefer yapmakta olan 34 ZC 0558 plakalı özel halk otobüsü polis ekipleri tarafından durduruldu.  Polis ekipleri taraafından yapılan incelemede şoför Aydeniz'in temaslı kişi olduğunu ve evde karantinada bulunması gerektiğini tespit etti.

Bunun üzerine otobüsteki yolcuları indiren ve başka otobüse bindirerek gönderen ekipler, şoför hakkında karantina kurallarına uymadığı için 3 bin 150 lira ceza yazdı.

AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrası coronalı olduğu öğrenilen şoför, bölgeye çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA