Korkunç Olay Bugün Yaşandı: Dambılla Dehşet Saçtı

İstanbul'da feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini dambılla öldürdü.

Korkunç Olay Bugün Yaşandı: Dambılla Dehşet Saçtı

İstanbul'da feci olay: Dambılla öldürdü.

Pendik İlçesi Çamlık Mahallesi'nde Meşe Sokak'ta bulunan bir sitede feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 5 katlı apartmanın giriş katında oturmakta olan 3 çocuk sahibi Erol Yenisu isimli kişi, eşi Hanife ile boşanma aşamasıydaydı. Feci olay ise bugün meydana geldi. 

Saat 10.00 sularında karı koca arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve Erol Yenisu isimli kişi, evde olan dambıl ile eşine saldırdı. Dambıl ile onun kafasına vuran saldırgan, eşini öldürdü. 

Daha sonra polise giderek olayı itiraf eden ve teslim olan Erol Yenisu, gözaltına alındı. lay yerine giden polis ekipleri, yerde hareketsiz şekilde Hanife Karasu isimli kadını buldu. Yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği tespit edilirken Yenisu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Gelen bilgilere göre Yenisu çifti arasında geçimsizlik olduğu, daha önce boşanma aşamasında oldukları ancak barıştıkları öğrenildi. 

Öte yandan çift arasındaki son kavgadan sonra uzaklaştırma kararı alındığı, ancak yine birlikte yaşadıkları öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA