Kavga Çıktı: Sokağa Çıkma Yasağına Uymayan Gençler, Polislere Saldırdı

İstanbul Küçükçekmece 'den bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Kanarya Mahallesi 'nde sokağa çıkma yasağına uymayan gençler, evinize dönün uyarısı yapan polislere saldırdı.

Kavga Çıktı: Sokağa Çıkma Yasağına Uymayan Gençler, Polislere Saldırdı

Son dakika : Sokağa çıkma yasağına uymayanlar polise saldırdı.

31 şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Gece yarısından itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ardından 31 şehirde sokaklar, parklar , meydanlar boş kaldı. Ancak yasağa uymayanlar da var. 

Son dakika haberi İstanbul 'un Kanarya Mahallesi 'nden geldi. Florya Caddesi üzerine meydana gelen olayda, devriye gezmekte olan polis ekipleri, sokakta parkta bulunanlara evlerinize dönün uyarısında bulundu. 

Ancak parkta oturanlar uyarıyı dikkate almadı. Uyarıyı dikkate almamaları sonucu polisler gençlerin yanına geldi ve onları tekrar uyardı. Bu sırada tartışma başladı ve gruptakilar polislerimize saldırdı. 

Kavga çıkması sonucu bölgeye hemen takviye ekipler gönderildi. 

Polisler , yaşanan arbedeyi dağıtmak için havaya ateş açarken , polise karşı çıkan ve saldıran gençler gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

6 KİŞİ YAKALANDI

Hem sokağa çıkma yasağına uymayan hem de polise saldıran 6 kişi gözaltına alındı ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Kanarya Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA