Karısına Dava Açmıştı: "3 Çocuğunun Kendisinden Olmadığını Biliyordu"

İstanbul'da meydana gelen olayda bir kişi, 21 yıl önce evlendiği karısından olan 3 çocuğunun kendisinden olmadığını öğrendi.

Karısına Dava Açmıştı: "3 Çocuğunun Kendisinden Olmadığını Biliyordu"

"Babam onun oğlu olmadığımı biliyordu"

İstanbul'da meydana gelen olayda , evlendikten 21 sene sonra 3 çocuğnun da kendisinden olmadığını öğrenen adam hayatını şokunu yaşadı. Hayatının yalanıyla karşı karşıya kalan ve bunun üzerine boşandığı 38 yaşındaki İlkay Yavru'dan 510 bin liralık tazminat isteyen pastacı 46 yaşındaki Necdet Çavdar'ın  davasında tanık olarak dinlenen büyük çocuk 22 yaşındaki Yiğit Yavru , mahkemede yaptığı açıklamada, "Ben 7-8 yaşlarındayken bana babam olmadığını söylerdi. Necdet Çavdar'ın gerçek babam olmadığını DNA testiyle değil, daha önceden bildiğini düşünüyorum. Bana 'Yiğit' derdi, 'oğlum' demezdi" ifadelerini kullandı. 

Hürriyet'ten Özge Eğrikır bugün kaleme aldığı yazısında,  söz konusu olay ile ilgili davanın İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldüğünü, davanın duruşmasına davacı Necdet Çavdar ile taraf avukatlarının katıldığını söyledi. Duruşmada tanık olarak dinlenen İlkay Yavru'nun kardeşleri de Necdet Çavdar'ın çocukların babası olmadığını bildiğini söylediler.

DOSYA BİLİRKİŞİYE GÖNDERİLDİ

Söz konusu davanın görüldüğü mahkeme, davacı Necdet Çavdar'ın 3 çocukla ilgili olarak doğdukları tarihten dava tarihine kadar yapmış olabileceği gıda, giyim, eğitim gibi harcamaların parasal tutarı konusunda rapor alınması için dava dosyasını bilirkişiye gönderdi. Dava devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA