Kahvehane Baskınında Polisin Ceza Kesmesini Beklerken Cezayı Kimin Ödeyeceği Üzerine Oyun Oynadılar

Kahvehane baskınında polis ekipleri, masa masa ceza yazarken bir masa, polis gelene kadar kesilecek cezayı kimin ödeyeceği üzerine oyun oynadı.

Kahvehane Baskınında Polisin Ceza Kesmesini Beklerken Cezayı Kimin Ödeyeceği Üzerine Oyun Oynadılar

Baskın sonrası cezayı kimin ödeyeceği üzerine oynadılar.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kahvehanelerde oyun oynanması yasaklanmıştı. Geçtiğimiz ay gelen yeni tedbirlerle birlikte kahvehaneler de kapatıldı. Kahvehanelerin kapatılması sonrası ülke genelinde birçok yere baskınlar yapıldı. Yasak olmasına rağmen kahvehaneleri açan ve içerde kumar , kağıt okey oynatanlara cezaı işlem uygulandı.

İstanbul'da meydana gelen olayda ise , sokağa çıkma yasağının olduğu Cumartesi günü Kağıthane'de bir mekana baskın yapıldı. Kahvehanenin kısıtlama saatinde açıldığı ve oyun oynatıldığı ihbarı üzerine kahvehaneye baskın düzenleyen polis , içeride oyun oynayanlara ceza kesmeye başladı.

CEZAYI KİMİN ÖDEYECEĞİ ÜZERİNE OYNADILAR

Polis, kahvehane içindekilere sırayla ceza keserken bir masada okey oyun oynayan ekip, kesilecek cezayı kimin ödeyeceği üzerine oyun oynamaya devam etti. O anları çekip sosyal medyadan paylaşan kişi,"Cezayı ödetmek için oynamaya devam" yazdı. Paylaşım daha sonra silindi.