Kadınlar Günü'nün İlk Saatlerinde Feci Olay

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün ilk saatlerinde Beyoğlu'nda bir kadın cinayete kurban gitti. Moğolistan uyruklu K.L. erkek arkadaşı olduğu iddia edilen İdris Ç. tarafından başından vurularak öldürüldü.

Kadınlar Günü'nün İlk Saatlerinde Feci Olay

Son dakika haberi: İstanbul 'da kadınlar gününün ilk saatlerinde acı haber.

 Beyoğlu 'nda Kuloğlu Mahallesi Sadri Alışık Sokak 'ta bulunan bir binada gece saat 02.30 sularında meydana gelen feci olayda, iddialara göre, Moğolistan uyruklu K.L. ve İdris Ç. isimli kişiler, binaya girdikleri sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma sırasında binadan silah sesleri yükseldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis, geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, yaptığı ilk kontrolde K.L 'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken İdris Ç. ise olay yerinde ağır yaralı şekilde bulundu.  İdris Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbinin 3 kez durduğu öğrenilen İdris Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ÖNCE KADINI BAŞINDAN VURDU

Polis ekipleri, İdris Ç.'nin tartışma sırasında üzerinde bulunan silahı çekerek, önce K.L 'ye ateş ettiği ve onu başından vurduğu,  ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde duruyor. Olay Yeri İnceleme ekipleri, bina girişinde bir süre delil araştırması yaptı. Polis de olayın nasıl gerçekleştiğini belirlemek amacıyla bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye aldı. 

OLAY ANI

Olayın yaşandığı sırada evde olduklarını belirten komşulardan bir kişi, silah seslerini duyup dışarı çıktıklarını ifade etti. Polisin olay yerine gelmesiyle olayı öğrendiklerini söyleyen kişi, olayda bir kadının öldüğünü ve bir kişinin de intihar ettiğini bildirdi.

Kamubulteni.com  | Ankara