Kadıköy'de Evlilik Teklifi Kâbusa Dönüştü! 3 Kişi Yaralandı

İstanbul Kadıköy'de evlilik teklifi yapmak için gittikleri parkta, kavga eden grubu uyaran kişilerin üzerine ateş açıldı, olaylarda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kadıköy'de Evlilik Teklifi Kâbusa Dönüştü! 3 Kişi Yaralandı

İstanbul Kadıköy'deki Kalamış Parkı'nda  sebeple iki grup arasında kavga çıktı. Evlilik teklifi yapmak için parka geldiği öne sürülen grup ile kavga eden grup arasında taruıtşma yaşandı. Bu esnada, kavga eden grup içinden bir şahıs silah çıkararak kendilerini uyaran kişilerin üzerine ateş açtı. Olayda ikisi evlilik teklifi yapmak için parka gelen gruptan 1'i ise parkta kavga edenler arasından 3 kişi kurşunlarla yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen müdahalenin ardından hastanelere kaldırılırken, olay nedeniyle toplanan meraklı vatandaşları polis anons yaparak dağıtmaya çalıştı. Olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına ise bir kadının saldırmak istediği belirtildi. Polis ekipleri kavgaya karışan kişileri gözaltına alırken, olaylara dair başlatılan soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.