Jigolo Çetesinin Günlük Kazancı 1 Milyon TL: "Sabaha Kadar Birlikte Olmak İçin...""

Müzisyen 44 yaşındaki Çağatay Öztürk'ün liderliğini yaptığ 91 kişilik jigolo çetesine ilişkin iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede dolandırıcılara dair önemli detaylara, dolandırma yöntemlerine yer verildi. Savcı Cem Üstündağ'ın imzası ile hazırlanan iddianameye göre şebekeye 120 bin 660 lira kaptıran Mehmet K isimli kişinin başvurusu sonrası soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Jigolo Çetesinin Günlük Kazancı 1 Milyon TL: "Sabaha Kadar Birlikte Olmak İçin...""

Jigolo çetesi günlük 1 milyon TL kazanıyormuş.

İddialara göre Mehmet K. isimli kiş, Eylül 2019'da internette gezinirken rüya ajans, çapkın akans, gökyüzü ajans gibi Jigolo sitelerine girdi. Sitelere giren bu kişi, tüm iletişim bilgilerini bıraktı. 400 liralık bir üyelik ücreti yatırmakla işe başlayan Mehmet K. 10 gün içinde 120 bin 660 lira para yatırdı. 120 bin liradan fazla para yatıran Mehmet K. dolandırıldığını anladı. 

Kocaeli'de yaşamakta olan 40 yuaşındaki Emrullah Ö. isimli kişini ifadesinde, jigolo çetesine 11 bin 600 lira kaptırdığını , bu süreçte işsiz olduğunu söyledi. İlk olarak 1300 lira üyelik ücreti yatırdığını söyleyen Emrullah Ö. daha sonra ajanstan birinin kendisine  "Sizinle birlikte olmak isteyen kişi Tuğçe Hanım. Birazdan sizi arayacak" dediğini söyledi. Tuğçe isimli kişi onu aradı. Emrullah ise "Senin adına ajansa 4 bin 500 lira yatırdım" dedi. Tuğçe, Emrullah Ö.'yü bir kez daha arayarak "Seninle sabaha kadar birlikte olmak istiyorum. Ajansa 10 bin TL daha gönderdim" dedi.

"SABAHA KADAR BİRLİKTE OLMAK İÇİN..."

Daha sonra ajans Emrullah'ı aradı ve Tuğçe hanımla sabaha kadar birlikte olmak için 2 bin lira daha para yatırması gerektiğini söyledi. Şebeke, bir süre sonra BDDK'nın 2 bin liraya el koyduğunu yalanını söyledi ve kendisini BDDK personeli gibi tanıtarak , Emrullah Ö.'ye "Hesabına 22 bin 800 lira gönderilmiş. Bu ajans jigolo ajansı. Burada çalışmak suçtur. Paraya el koydum. 6 bin 800 lira daha yatır. Paranın sana gönderilmesini sağlayacağım" dedi.

"GECE BAYAN DA GELMEDİ"

Hesabına para geleceğini düşünen Emrullah Ö. ifadesinde "Fakat hiçbir gelişme olmadı. Gece de bayan gelmedi" diye konuştu.

SESİ ÇOK GÜZELDİ

İnşaat ustası olarak çalışan bir kişi ise 5 bin 400 lirasını kaptırdı. 52 yaşındaki Erdoğan G. isimli kişi, "Ayda 5 bin TL nakit para karşılığı dul ve elit bayanlarla birlikte olup para kazanmak istedim" sözleri ile açıklıyor. Konyalı döküm işçisi Veysel S. (29) ise, jigolo üyeliği için kendisini arayan kadın için "Sesi çok güzeldi. Toplamda 10 bin lira yatırdım" dedi.

GÜNLÜK 1 MİLYON LİRA

İddianamede Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar'da 10 çağrı merkezi kurulduğunu ve jigolo çetesinin bu merkezler üzerinden vatandaşları dolandırdığına dikakt çekildi ve günlük cironun 1 milyon lira olduğu belirtildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA