İşyerinde Patrondan Genç Çalışana İğrenç Taciz: "Çalışanın Göğsünün Arasına Buz Koydum Sana da..."

İstanbul'da meydana gelen olayda bir kadın, patronunun tacizi sonrası şikayetçi oldu ve "Beni sık sık arıyor. İş yerinde, çık şu masanın üzerine de endamını görelim. Beni öp seni kıskanıyorum diyor" dedi.

İşyerinde Patrondan Genç Çalışana İğrenç Taciz: "Çalışanın Göğsünün Arasına Buz Koydum Sana da..."

İşyerinde çalışan genç kadına iğrenç taciz.

Milliyet'ten Damla Güler kaleme aldığı yazısında, İstanbul'da yaşanan skandal olayı kaleme aldı. 30 yaşındaki Dilan Ç isimli kişi, müdürü Hasan U isimli kişinin kendisine tacizde bulunduğunu söyleyerek savcılığa gitti ve şikayette bulundu. 

Patronu Hasan ;U'nun yanından geçerken sürekli Of Of dediğini , iç çektiğini söyleyen kadın, Savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde olayı şu şekilde aktardı:

"Sık sık beni arıyor. İki tane karısı olduğunu zevk alamadığını söylüyor"

KOLUNA SU DÖKÜP OVALARKEN...

İşyeri sahibi Hasan U.'nun koluna su döktüğünü ve daha sonra da kolunu ovalarken, "Kilolulardan tat alamıyorum" dediğini de aktaran kadın, yaşanan diğer olayları da şu şekilde aktardı:

"ÇALIŞANIN GÖĞSÜNÜN ARASINA BUZ KOYDUM SANA DA"

 "Burada çalışan bir elemanın göğsünün arasına buz koydum. Sana da yapacağım"

"ÇIK ŞU MASANIN ÜZERİNE DE..."

Patronunun bir gün kendsiine "Çık şu masanın üzerine de endamını görelim" dediğini söyleyen Dilan Ç., "Beni öp seni çok kıskanıyorum diyor. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Suç duyurusundan sonra Hasan U hakkında soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan kişi, iddiaları kabul etmedi. Soruşturmada bir erkek çalışanın da tanık olarak ifadesi alındı. Tanık ifadesinde, kadının ifadesini doğrular nitelikte beyanlar verdi. Savcılık ise işyeri sahibi hakkında 3 yıla kadar hapis istedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA