İstanbul'da İğrenç Olay! 16 Yaşındaki Arkadaşını Tecavüzden Son Anda Kurtardı!

İstanbul Sarıyer'de mide bulandıran bir olay yaşandı. Alkol etkisindeki 16 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden şüpheli, genç kızın arkadaşına yakalandı. İğrenç istismar engellenirken şüpheli şahıs hakkında Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

İstanbul'da İğrenç Olay! 16 Yaşındaki Arkadaşını Tecavüzden Son Anda Kurtardı!

İstanbul Sarıyer'de alkol etkisindeki bir kız çocuğunu istismar etmeye çalışan şahıs, çocuğun arkadaşına yakalandı.  Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; hazırlanan iddianamede, 16 yaşındaki mağdur Y.A.'nın arkadaşı olan E.T. ve E.T.'nin eski erkek arkadaşının 19 yaşındaki Kemal M.'nin ikametine gittikleri ve burada alkol aldıkları belirtilirken, E.T. ile erkek arakdaşının mağdur ve şüphelinin yanından gittikleri belirtildi. Şüphelinin mağduru alkolün etkisi altındayken istismar etmeye çalıştığı, bu esnada mağdurun arkadaşının odaya geldiği ve arkadaşının kıyafetlerinin çıkarıldığını ve şüphelinin ise giyinik olduğu belirtildi. E.T.'nin hemen mağdura yardım etmek için şüpheliyi engel olduğu ve çocuğu kurtardığı kaydedildi.

Olayın adli makamlara yansıması üzerine Kemal M. isimli şahıs Çocuğun cinsel istismarı suçundan Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.