İstanbul'da Afgan Uyruklu Kişiler, Pakistan Uyruklu Aileyi Gasp Etti

İstanbul Sultangazi'de Afgan uyruklu kişiler, 7 Pakistanlının yaşadığı dükkana baskına geldi ve 7 telefonu gasp edip , telefonları çalarak kayıplara karıştı.

İstanbul'da Afgan Uyruklu Kişiler, Pakistan Uyruklu Aileyi Gasp Etti

Son dakika : Sultangazi'de Pakistanlılar Afganistanlıları gasp etti.

İstanbul'un merkez Sultangazi ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre mahallede bir apartman binasının girişinde bulunan dükkanda, Pakistan uyruklu oldukları öğrenilen 7 kişinin yaşadığı dükkana gelen 5 Afgan uyruklu kişi, burada  yaşayanların telefon ve paralarını gas etmek istedi ve onlara saldırdı.

Dükkanda yaşayan Pakistan uyruklu bu kişiler ise direnince aralarında kavga çıktı. Çıkan kavgada şüpheliler, yanlarındaki bıçaklarla kendilerine direnenlerden birini göğsünden buçakladı. Daha sonra bir başka kişiye de saldıran şüpheliler, onu da bacağından yaraladı. Dükkanda yaşayan 7 kişiye saldıran bu grup, daha sonra 7 cep telefonunu gasp etti ve olay yerinden kaçtı.

Bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Göğsünden ve bacağından yaralanan kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken , bacağından yaralanan diğer kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı.