İstanbul Anadolu ve Bakırköy Adliyesi İnfaz Koruma-Katip Mübaşir Alımı Sonuçları Sayfası

İstanbul Anadolu Adliyesi ve Bakırköy Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımında başvuru sonuçları açıklanıyor. İşte İKM, katip, mübaşir alımı başvuru sonuç sayfası.

İstanbul Anadolu ve Bakırköy Adliyesi İnfaz Koruma-Katip Mübaşir Alımı Sonuçları Sayfası

İstanbul ve Bakırköy Adliyesi personel alımı sonuçları.

Adalet Bakanlığı ve CTE , en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı için Haziran ayında duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuru sonrası personel alımı başvurular 1-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında alındı. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

İstanbul Bakırköy ve Anadolu Adliyesi ile cezaevlerine yapılan personel alımında başvuru sonuçları 30 Temmuz günü açıklanacak.

30 Temmuz gününün gelmesi ile birlikte adaylar , infaz koruma memuru, zabıt katibi , icra katibi, mübaşir ve personel alımı başvuru sonuçlarını araştırmaya başladı. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

İstanbul Anadolu Adliyesine ve Bakırköy Adliyesine en az lise mezunu adaylar arasından 17 kadroya personel alımı yapılıyor. İşte alım yapılan kadrolar >>

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

MÜLAKATA ALINACAKLARIN LİSTESİ

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımında mülakata girecek adayların listesi 30 Temmuz 2019 günü adayların erişime açılacak. Sonuçlar gün içinde adayların erişimine açılacakı. 

Bakırköy  Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı sonuçları www.bakirkoy.adalet.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak.

İstanbul Anadolu Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı başvuru sonuçları ise www.istanbulanadolu.adalet.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacak. 

İlana başvuran sonuçları bekleyenlerle bilgi alış veri için TIKLA

Sonuçlar geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Zabıt kâtibi unvanı için uygulamalı sınav tarihi ve saati: 

20 Ağustos 2019 Salı günü saat 09:00'da, adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulamalı sınav yapılacaktır. Belirtilen günde uygulamalı sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının beş katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere   05/08/2019 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav komisyonlarınca ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.