İş Arkadaşına Dehşeti Yaşattı: Önce Tecavüz Etti...

İstanbul'da meydana gelen skandal olayda bir kişi, alkol alan iş arkadaşını evine götürür gibi yapıp kendi evine götürdü ve tecavüz etti.

İş Arkadaşına Dehşeti Yaşattı: Önce Tecavüz Etti...

Son dakika: İş arkadaşına tecavüz etti.

İstanbul'da meydana gelen olayda , alkol aldıktan sorna kötü hisseden kadın iş arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşlarından yardım isteyen genç kadın hayatını şokunu yaşadı. Geçtiğimiz Haziran ayında yaşandığı öğrenilen olayda, Yeşim Ç isimli kişi, alkollü bir mekana gitti ve alkol aldı. Alkolun etkisiyle birlikte dengesini kaybeden ve denge problemi yaşayan kadın, kendinde olmadığı için iş arkadaşından yardım istedi. Arif T'yi arayan kadın büyük şok yaşadı. Mekana gelen bu kişi , kadının bu durumundan faydalanmak istedi ve onu kendi evine götürdü. 

Kadını kendi evine götüren bu kişi ona tecavüz etti ve tecavüzle de kalmadı.  Edinilen bilgilere göre kadını evine götüren Arif T., onun rızası dışında kadınla birlikte oldu ve bu durumu Yunus Ö'ye anlattı. Arkadaşı da kadının mütsehcen fotoğraflarını istedi ve Arif T. kadının fotoğraflarını çekerek ona attı.  Sabah uyandığında kendisisi başta evde çıplak halde bulan kadın , iş arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini anladı. Bunun hesabını soracağını söyleyen kadın ikinci bir şok yaşadı ve çıplak fotoğraflarının çekildiğini ve yayıldığını öğrendi. 

Kaıdn polise gitti ve olayla ilgili şikayetçi oldu. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Arif T'nin ifadesi alındı ve bu kişi, birlikteliğin kadının kendi rızası dahilinde olduğunu söyledi. Arif T. çıplak fotoğrafları çekip arkadaşına gönderdiğini kabul etti. Edinilen bilgilere göre Yunus Ö. isimli kişinin de fotoğrafları bazı kişilere gönderdiği ve yaydığı ortaya çıktı. 

Ağır cezada görülen davada sanıkların hapisleri isteniyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA