Her Yerde Çıplak Poz Veren Mankenden Ayasofya'da Rezil Poz: Dava Açıldı

Dünyanın birçok yerinde çıplak şekilde poz veren ünlü manken Marisa Papen, Ayasofya'da da rezil bir poza imza attı. Olay ile ilgili dava açıldı.

Her Yerde Çıplak Poz Veren Mankenden Ayasofya'da Rezil Poz: Dava Açıldı

Ayasofya'daki rezalet hakkında karar.

İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre  Ayasofya Camii'nde çıplak fotoğraf çektiren ve Kapadokya 'da Türk Bayrağı üzerine yatarak çıplak halde poz veren  Belçikalı ünlü manken Marisa Papen hakkında karar geldi. Mahkeme tarafından verilen kararda, "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama", "hayasızca harekette bulunma" ve "müstehcenlik" suçlarından 7 yıla kadar hapis istemi geldi. 

2018 yılında Ayasofya'ya gelen ve ziyarette bulunan ünlü manken, Camii'de çıplak şekilde fotoğraf çekti. Daha sonra bu manken , Kapadokya'da Türk Bayrağı üzerinde yattı ve çıplak halde poz verdi. Bu rezil fotoğraflardan sonra olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma tamamlandı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame hazırladı ve şüpheli Papen hakkında "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama", "Hayasızca hareketler" ve "Müstehcenlik" suçlarından 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Söz konusu olay ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi ve mahkeme başladı.  Başsavcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye'den ayrıldığı için ifadesi alınamayan Papen hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

KUDÜS VE MISIR'DAKİ POZLARINDAN DOLAYI VE CEZA ALDI

Manken Papen, Kudüs ve Mısır'da verdiği pozlardan dolayı tutuklanmış ve para cezasıyla serbest kalmıştı.