Galatasaray Fenerbahçe Tartışması Kanlı Bitti

Önceki akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması sonrası feci olay yaşandı. Derbi tartışması kanlı bitti.

Galatasaray Fenerbahçe Tartışması Kanlı Bitti

Derbi cinayeti.

Önceki akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması sonrası feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul 'un Zeytinburnu İlçesi 'nde dün akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçı sonrası iki kişi arasında kavga çıktı.

Bugün saat 11.00 sularında meydana gelen feci olayda , iddiaya göre, saat 20.00 'da başlayan ve 21,50 'de sona eren Galatasaray - Fenerbahçe maçını birlikte bir kafede izleyen L.T ile R.P isimli kişiler tartışmaya başladı. Derbi nedeniyle çıktığı bildirilen tartışma sözlü olarak başladı ve kısa süre içinde büyüdü. 

Sözlü tartışma kavgaya dönüşünce çevrede bulunan vatandaşlar duruma hemen müdahale etti ve onları ayırdı. 

EVİNİN ÖNÜNE GİTTİ

Tartışan iki kişi , çevredekilerin ayırması sonrası bölgeden ayrıldı ve evlerine gitti. Ancak L.T., bugün saat 11.00 sularında R.P.' nin evinin önüne geldi ve R.P 'ye telefonla mesaj attı. Onu aşağıya çağıran L.T. aşağıya inen R.P. 'ye saldırdı ve silahla 2 el ateş etti.

ATEŞ ETTİ AMA..

Kurşunlar R.P. 'ye isabet etmezken, R.P. hemen eve koştu ve evden getirdiği bıçakla L.T. 'ye saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan L.T. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA