Flaş: Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşine Dehşeti Yaşattı

Son dakika haberi İstanbul 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre bir uzman çavuş , boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı.

Flaş: Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşine Dehşeti Yaşattı

Son dakika: Uzman çavuş dehşet saçtı.

Bundan 7 ay önce dünya evine giren bir uzman çavuş , boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçesi 'nde bulunan Kavaklı Mahallesi Vezir Sokak 'ta öğle saat 13.00 sularında feci olay meydana geldi.  İddiaya göre, bundan 7 ay önce dünya evine giren ve uzman  çavuş görevi yapmakta olan bir kişi, eşi ile bir süre önce kavga ederek ayrıldı.

Kavga sonrası eve giden , onunla konuşmak ve barışmak isteyen uzman çavuş , burada onunla konuşmaya başladı. Ancak ikili arasında yine tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen ve kavgaya dönüşen kavgada uzman çavuş kendini kaybetti ve yanında getirdiği tabanca ile havaya ateş açmaya başladı.

SON ANDA POLİSLER KURTARDI

Eşinin bir önceki evliliğinden olAN iki çocuğu önünde dehşeti yaşayan kadın büyük şok geçirdi. Korkuya kapılan kadını ölümden son anda polis ekipleri kurtardı. Evin içinde tabancayla rastgele etrafa ateş açan , tehditler savuran uzman çavuş , ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri tarafından sakinleştirildi ve silahı elinden alındı.

Polis ekipleri evde yaptıkları inceleme sonrası uzman çavuşu gözaltına aldı ve  Beylikdüzü Polis Merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA