Flaş: İstanbul'da Hayat Felç Oldu: Yol Çöktü-İşte Hava Durumu

Son dakika haberi: İstanbul 'da sağanak yağış hayatı felç etti. Bakırköy 'de yol çöktü kapalıçarşıyı su bastı. Altgeçitler su ile doldu. İşte bölgeden gelen son dakika görüntüleri ve İstanbul hava durumu.

Flaş: İstanbul'da Hayat Felç Oldu: Yol Çöktü-İşte Hava Durumu

Son dakika: İstanbul 'da kuvvetli yağış: Yol çöktü.

İstanbul 'da sabah saatlerinde yağmur başladı. Sağanak şekilde başlayan yağmur , öğle saatlerinde etkisini arttırdı. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre Eminönü'nde alt geçitte bulunan çarşı, yağış nedeniyle sular altında...Çarşıdaki dükkanlarda eşyalar suda yüzdü. Çarşıyı basan su bel seviyesine kadar geldi. 

Çarşıya dolan metrelerce su nedeniyle iş yeri sahipleri çok zor durumda kaldı. Ürünlerini kurtarmak için dükkanlarına koşanlar , suda boğuştu. 

Kapalıçarşı esnafı ayrıca dükkanlarındaki suyu tahliye etmek için uzun süre uğraştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada gökgürültülü yağış uyarısı yapıldı.  İstanbul için yapılan hava durumu uyarısında şu ifadelere yer verildi:

"Son radar verileri ve tahminlere göre; İstanbul'un Avrupa Yakası'nda halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerine kadar boğaz çevresi ve kuzey ilçeleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli (15-40 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

ŞEHİR HATLARINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada; "Değerli yolcularımız, 13:00 itibariyle tüm seferlerimiz hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir." denildi.

Mega kentte öğlen başlayan sağanak yağış etkisini hala sürdürüyor.

Sağanak şekilde şiddetli şekilde devam eden yağmur nedeniyle Şehir Hatları vapur seferlerini iptal etti, Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri durdu.

KAPALIÇARŞI SULAR ALTINDA
 

Dünyanın en eski AVM'si olan Kapalıçarşı etkili olan yağmurdan nasibini aldı. Kapalıçarşı'yı su bastı.

ÜSKÜDAR VE BAKIRKÖY 'DE YOL ÇÖKTÜ

Özellikle Bakırköy'de yağmurun etkili olması nedeniyle sahil yolu sular altında kaldı. İlçede çöken bir yola otomobil düştü.

Öte yandan Üsküdar 'da da yol çöktü.