Flaş... CZN Burak'ın Restoranındaki Kavga Cinayetle Bitti

Son dönemlerde adından çokça bahsettiren , yaptığı yardımlarla da vatandaşların sempatisini kazanan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir 'e ait olan restoranda garsonların servis açma kavgası ölümle sonuçlandı. 

Flaş... CZN Burak'ın Restoranındaki Kavga Cinayetle Bitti

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir 'in restoranında feci olay.

İstanbul Levent 'te  bulunan işletmede garson olarak çalışmakta olan Zekeriya H. ve Mehmet G. isimli kişiler arasında tartışma çıktı. Servis açma nedeniyle çıktığı öğrenilen sözlü tartışma kısa sürede büyüdü.

İddiaya göre Mehmet G. isimli kişi, nargile yapan Suriye uyruklu Zekeriya H. 'den servis açmasını istedi. Zekeriye H. ise bunu yerine getirmedi.  Bu isteği yerine getirmeyince ise ikili arasındak kavga başladı.

İkili arasında önce sözlü başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şef Garson durumu Burak Özdemir 'e aktardı ve iki garson arasındaki kavga yatıştı. 

Sabah Gazetesi 'nden Atakan Irmak kaleme aldığı yazısında  Zekeriya H. 'nin Mehmet G.'ye dışarıda buluşmayı teklif ettiğini aktardı.

İşletmenin yakınında gece saatlerinde buluşan iki isim arasında yeniden kavga çıktı. Çıkankavgada Mehmet G., yanında getirdiği silahı belinden çıkardı ve Zekeriya H. 'ye 2 el ateş etti. Zekeriya H.  yere yığıldı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Zanlı ise polisi aradı ve cinayet işlediğini söyledi. Gözaltına alınan bu kişi tutuklandı. 

CZN BURAK 'TAN AÇIKLAMA

Polis ise CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir 'in ifadesine başvurdu. Özdemir, iki ismin de restoranında garson olarak çalıştığını , işletme içinde bir tartışmaya şahit olmadığını , aralarındaki kavgadan ise diğer çalışanların söylemesi üzerine haberi olduğunu söyledi. 

Zanlı hakkında,"Kasten öldürme", "Kasten adam öldürmeye teşebbüs", "Kasten yaralama", "Kasten yaralamaya teşebbüs" ve "Hakaret" suçları kapsamında müebbet hapis istendi.

Soruşturma devam ediyor.