Eve Zorla Giren Damat, Kayınvalidesine Elektroşok Tabancasıyla Saldırdı

İstanbul'da yaşanan olayda bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini kovaladı. Kadın, annesinin evinde sığındı. Ev zorla giren damat, kayınvalidesine elektroşok tabancasıyla saldırdı.

Eve Zorla Giren Damat, Kayınvalidesine Elektroşok Tabancasıyla Saldırdı

İstanbul'da meydana gelen olay sonrası damat hakkında 7 yıl hapis istemi.

İstanbul'da yaşamakta olan M.Ş. isimli 39 yaşındaki kişi, 35 yaşındaki A.Ş. isimli kadın ile evliydi. Ancak ikili araısnda yıllardır şiddetli geçimsizlik olduğu bildirildi. Evlilikte yaşanan sorunlar sonrası çiftin boşanma kararı aldığı öğrenildi. Çift evlerini ayırdı ve kadın, aynı apartmanda yaşayan annesinin yanına gitti. Aynı apartman içerisinde , farklı katlarda ikamet eden çift , yeniden karşılaştı ve ikili arasında yeniden tartışma çıktığı öğrenildi. Bu tartışma sırasında M.Ş. , elindeki elektroşok tabancasıyla boşanma aşamasında olduğu eşini kovaladı. İddiaya göre saldırıdan kaçmaya çalışan kadın , annesinin evine sığındı. Saldırgan koca ise onu kovaladı. 

Kadın annesinin evine geldi ama saldırgan kocayı bu da durdurmadı ve evin kapısına dayandı. İddiaya göre M.Ş., eline aldığı elektroşok tabancasıyla eve girmeye çalıştı. Kadının annesi H.K. ise kapıyı kapatmak istedi ama başarılı olamadı. Eve izinsiz zorla giren damat, elindeki elektroşok tabancaıyla kayınvalidesine saldırdı ve onu bayılttı. Aldığı darbe ile kendinden geçip bayılan kadın gözlerini hastanede açtı. 

Hakkında soruşturma başlatılan bu kişi, 7 yıl hapisle yargılanıyor. 

Kaynak: Sabah