Evden Kaçan 15 Yaşındaki Kız Çocuğu 10 Gün Sonra Dönercide Bulundu

Esenyurt'ta 10 gün önce evden kaçan ve kendisinden haber alınamayan lise öğrencisi 15 yaşındaki Sümeyye Ş., Büyükçekmece'de devriye ekipler büro amirliği ekipleri tarafından akşam saatlerinde bir dönercide bulunarak ailesine teslim edildi.

Evden Kaçan 15 Yaşındaki Kız Çocuğu 10 Gün Sonra Dönercide Bulundu

İstanbul Esenyurt'ta ailesi ile birlikte yaşayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sümeyye Ş., 10 gün önce evden ayrıldı. Baba K.Ş. ve anne S.Ş. kızlarını evde göremeyip, cep telefonuna da ulaşamayınca durumu polise bildirdi.

10 gündür haber alınamayan kız çocuğu, Büyükçekmece'de akşam saatlerinde bir dönercide bulundu.  15 yaşındaki Sümeyyenin 10 gün boyunca Esenyurt'taki evlerinin yakınındaki bir barakada arkadaşlarıyla birlikte kaldığı, buradan ayrılarak dün akşam saatlerinde Büyükçekmece'ye gittiği öğrenildi. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekiplerinin dikkati sayesinde bulunan kız çocuğu sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada ifadesi alınan çocuğun daha sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi.