'En Son Birinizi Öldüreceğim' Korsan Taşımacılık Yaptığı İddia Edilen Kişi Polisi Tehdit Etti

Esenyurt'ta korsan taşımacılık iddiasıyla durdurulan bir ticari minibüsün sürücüsü polisi defalarca kez ölümle tehdit edip 'en son birinizi öldüreceğim ben' diyerek üstüne yürüdü. İşte o olay.

'En Son Birinizi Öldüreceğim' Korsan Taşımacılık Yaptığı İddia Edilen Kişi Polisi Tehdit Etti

Polise tehdit.

İstanbul Esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre korsan şekilde taşımacılık yapmakta olan bir minibüs sürücüsü , polise tehditler savurdu. 

Esenyurt 'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda , korsan taşımacılık yaptığı belirtilen 30 yaşındaki M.Y. isimli kişiye ait ticari minibüs , polis ekipleri tarafından durduruldu. Polisin dur ihtarına uymayan bu kişi kaçmaya başladı. Kaçan sürücü ise bir süre sonra durdu. 

MİNİBÜSTEN TEKSTİL ATÖLYESİ ÇALIŞANLARI ÇIKTI

Polisin dur ihtarına uymayıp kaçan , daha sonra duran araçtan bir tekstil atölyesinde çalışan işçiler çıktı. Daha sonra ise minibüs şoförü ile polis ekipleri arasında tartışma çıktı. 

"EN SON BİRİNİZİ ÖLDÜRECEĞİM"

Polis ile minibüs şoförü arasında çıkan tartışma büyüdü ve minibüs şoförü polise tehditler savurmaya başladı. 

Yaşanan olaylar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve söz konusu görüntülerde M.Y.'nin "Benim 2 aracımı takip ediyorsunuz", "en son birinizi öldüreceğim ben" diyerek trafik polisinin üstüne yürüdüğü görüldü.

Polislerin takviye istemesi ile M.Y. gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polisi defalarca ölümle tehdit eden M.Y.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken korsan taşımacılık nedeniyle de ceza yazıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA