Ekrem İmamoğlu'ndan Dini Yayınlar Fuarı Açıklaması: İftira Atıyorlar

Ekrem İmamoğlu 'ndan Sultanahmet Dini Yayınlar Fuarı hakkında açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Dini Yayınlar Fuarı Açıklaması: İftira Atıyorlar

Ekrem İmamoğlu 'ndan dini yayınlar fuarı açıklaması.

Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika açıklamasında , iptal edilen Dini Yayınlar Fuarı 'na değindi. İmamoğlu bu konu hakkında gelen "Ramazan ayının başlangıcında çalışmalarınız olmuştu. YSK kararı sonrası belediye başkanlığına gelen kişi de gündeme getirdi. Dini yayınlar fuarını siz mi iptal ettiniz?" soruya şu şekilde cevap verdi:

"Bu da iftira. Büyükşehirin bürokratlarına güvenerek, inanarak masaya çağırdık. Şuan Vali Beyin çalıştığı bürokratları çağırdık görüştük. Emniyet ve bölgedeki esnaf ile turizm yoğunlupğu açısından sorular sorduk. O Bürokratlar da o alanda kitap fuarını doğru bulmuyoruz dediler ve bu sene kurmamak yönünde karar aldıklarını söylediler. Biz de madem öyle karar verdiniz öyle olsun dedi.

Sonra bu konu sahaya yansıtıldığında biz kararı veren kişileri davet ettik. Pazartesi randevumuz vardı. Pazartesi gelemeyeceklerini söylediler. Sorun nedir? Neden izin verilmiyor sorularını soracaktık ancak aynı gün seçimler iptal edildi.

Ben Vali Beye çağrı yaptım, test etsin. Orada emanetçi olarak duruyorlar. Bürokratlara sorsun onlar biliyordur neden iptal ettiklerini.

Oradaki bazı bürokratlar bir kişiye bir partiye hizmet ediyor. 24 Haziran günü döndüğümüzde gereken yapılacak."