Eğlence Mekanının Sahibi, Biri Kadın İki Çalışanını Dövdü

Beşiktaş 'ta meydana gelen olayda bir eğlence mekanının sahibi, koridora geldiğinde bilet satış personellerinin ayağa kalkmaması sonucu sinirlendi ve onlara tehditler savurarak onları dövdü. 

Eğlence Mekanının Sahibi, Biri Kadın İki Çalışanını Dövdü

Eğlence mekanı sahibi çalışanlarını dövdü.

İddialara göre,  mekanında bilet satış masasında görevli olan Gaye Akıl ve Enver isimli iki kişi, saat 20.55 sularında mekana gelen iş yeri sahibi Şahin Ş. tarafından darp edildi. “Beni görünce ayağa kalkacaksınız” diyerek bağıran ve tehditler savurarak iki çalışanına tokat atmaya başlayan Şahin Ş. çevrede bulunan diğer personellerin gözü önünde çalışanlarına sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu diğer çalışanlar ise sadece izlemekle yetindi.

Mekanda bulunan güvenlik kameralarına da yansıyan darp, mekanın dışında da devam etti ve Şahin Ş. çalışanları dövmeye devam etti.

Gaye Akıl’ın sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaya göre iş yeri sahibi, “Bir daha buraya gelirseniz, sizi öldürürüm, ayaklarınızı kırarım” diye tehditler savurarak çalışanları dışarı çıkardı.

Yaşanan feci olaydan sonra emniyete giden kadın çalışan şikayetçi oldu. Daha sonra hastaneye giden ve darp raporu alan Akıl, Şahin Ş. hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı çıkardı. Sosyal medya hesabından görüntüleri yayınlayan Akıl, kamuoyundan destek istedi.

Saldırı anı ise güvenlik kameralarına şu şekilde yansıdı >>

AYNI MEKANDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DÖVMÜŞLERDİ

Daha önce aynı mekanda güvenlik görevlileri tarafından üniversite öğrencileri darp edilmişti.