"Çok Çalışıyorsun" Deyip İş Arkadaşlarını Öldürdüler

Son dakika haberi: Temmuz ayında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan ve 4 aylık yaşam savaşını kaybeden İbrahim Halil Kiraz 'ın katili iş arkadaşları çıktı.

"Çok Çalışıyorsun" Deyip İş Arkadaşlarını Öldürdüler

İş arkadaşlarını döve döve öldürdüler.

İstanbul Maltepe 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 15 Temmuz 2019 günü Maltepe Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesinde bulunan bir otelde çalışanı olduğu öğrenilen  21 yaşındaki İbrahim Halil Kiraz, dövülmüş ve kanlar içerisinde yerde bulundu.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, hemen onu hastaneye kaldırdı. Şanlıurfalı olduğu öğrenilen Kiraz, burada tedavisinin ardından Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Kiraz, 10 Kasım 2019 gününe kadar bu hastanede kaldı ve tedavi gördü. Ancak 21 yaşındaki Kiraz, yaklaşık 4 ay süren yaşam savaşını kaybetti.

KATİLLER : İŞ ARAKADAŞLARI

Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, katillerin bulunması için çalışmayı derinleştirdi.

Yaklaşık 7 ay boyunca devam eden  teknik ve fiziki takip sonucu Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayı aydınlattı ve şüphelilerin İbrahim Halil Kirazla aynı yerde çalışmakta olan iş arkadaşları olduğu tespit edildi. 

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Olayın failleri olduğu belirlenen 6 kişi 12 Şubat günü düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

BİR KİŞİ ZATEN CEZAEVİNDEYMİŞ

Bir diğer şüpheli Demir Ç.K.’nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.

ÇOK ÇALIŞIYORSUN DİYEREK DÖVMÜŞLER

Ekiplerin yaptığı çalışmalarla, şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz’a “Sen çok çalışıyorsun, senin yüzünden bizim de çok çalışmamızı istiyorlar” diyerek kendisini darp ettikleri, Kiraz’ın iş arkadaşları tarafından darp edilmesi sonucu ağır yaralandığı öğrenildi.

Cinayet şüphelileri, Batuhan A., İslam K., Kerem N., Erkal Ç. ve Ufuk K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.