Bunu da Gördük: 5 Yaşındaki Kızın Kardan Adamını Çaldılar

İstanbul Kartal'da meydana gelen olayda bir kişi, 5 yaşındaki küçük kızın yaptığı kardan adamı sırtlayıp götürdü.

Bunu da Gördük: 5 Yaşındaki Kızın Kardan Adamını Çaldılar

Bu da oldu: Kardan adam hırsızlığı yaşandı.

İstanbul'da uzun süredir beklenen kar geçen gün başladı ve kısa sürede şehir beyaza büründü. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar sokaklara çıktı ve kar topu oynadı kardan adamlar yaptı. Çocukların en büyük eğlencelerinden olan kardan adamlar birçok yerde yapılırken bir kardan adam hırsızlığı yaşandı. 

İstanbul'da meydana gelen  olayda, Kartal'da Akbaş ailesi , 5 yaşındaki kızlarını kırmayıp sokağa çıktı ve kardan adam yaptı.  Kardan adamı yapan aile, daha sonra ısınmak için evlerine girdi. Akşam meydana gelen olayda ise kardan adamın çalındığı görüldü. 

Sabah kardan adamı yerinde bulamayan aile, daha sonra güvenlik kameralarına baktı. Kamerada bir kişinin kardan adamın yanına geldiği ve onu sırtlayıp götürdüğü görüldü. Kardan adamları çalınan Savaş Akbaş, "İstanbul’da karın yağmasıyla 5 yaşındaki kızım kar topu oynayarak, kardan adam yapmak istedi. Evimiz Kartal’da sahil bölümünde olduğu için bu noktada kar dip tutmadı. Biz de yüksek noktada oturan market sahibinin servis aracının üzerinde dip tutan kar ile kardan adam yaparak, fotoğraflar çekindik. Akşam olunca yatmaya evimize gittik. Sabah olduğunda kardan adamımız yerinde yoktu. Doğal olarak kızım çok üzüldü. Güvenlik kamerası görüntülerini incelediğimizde maalesef bir şahıs kardan adamımızı çalmış, kızım çok üzüldü. Kızımızın emeği çalınmış oldu." ifadelerini kullandı.