Bahçelievler'deki Patlama Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti 10 Yaralı

Bahçelievler'de patlama oldu. Gece saatlerinde meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderilirken patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Bahçelievler'deki Patlama Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti 10 Yaralı

Son dakika Patlama sonucu 1 ölü 10 yaralı.

İstanbul Bahçelievler 'den bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bir binanın bodrum katında bulunan tekstil atölyesinde patlama meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi gönderildi. Bölgeye gelen ekipler, patlama sonrası çıkan yangına müdahalede bulunurken yaralıları da dışarı çıkarmaya çalıştı.

İlk olarak 3 kişi yaralı olarak bölgeden çıkarıldı ve ilk müdahaleleri sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Patlama sonucunda binanın duvarlarında çatlaklar oluştuğu görülürken, yan binaların ise camları kırıldı. Binadan yoğun dumanlar yükselirken, ekiplerin olay yerindeki çalışma, soğutma ve incelemeleri sürüyor.

1 ÖLÜ 10 YARALI

İstanbul Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiğine yer verildi. Açıklamada "Bahçelievler'deki patlamada yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybetti. 10 kişi ise yaralandı" denildi.