58 Yaşındaki Kişiden 13 Yaşındaki Kıza Denizde İğrenç Sözler

İstanbul Küçükçekmece'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 58 yaşındaki kişi, beraber denize gittikleri ailenin 13 yaşındaki kızına iğrenç sözler söyledi.

58 Yaşındaki Kişiden 13 Yaşındaki Kıza Denizde İğrenç Sözler

İstanbul Küçükçekmece'de feci olay.

İstanbul 'dan edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz 8 Haziran günü yaşandı. Aynı sitede yan yana bloklarda yaşadıkları öğrenilen iki aile birlikte denize gitmek üzere  Silivri halk plajına gitti. İki aile plaja ulaştıklarında 58 yaşındaki M. C.  ile 13 yaşındaki İ. B. isimli kız denize girdi. B. ’nin annesi S. P. ile C.’nin eşi A. C. ise plaj kısmında duuyordu.

Savcılık soruşturmasına göre İ. B. yaşadıklarını, Çocuk İzleme Merkezi’ne şu şekilde açıkladı:

“M. amca bana, ‘bedensel olarak gelişmeye başladın. Senin sevgilin var mı? Sana bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama ben senden hoşlanıyorum. Ben de, ‘sen ne diyorsun M. amca’ diye tepki gösterdim. Daha sonra bana, ‘Sana karşı duygularımı artık bastıramıyorum.”

TEKRAR GİR ŞÜPHELENMESİNLER

İ. B. isimli kız çocuğu, kendisine yönelik bu sözler sonrası sudan çıktığı söyledi. Ancak bu esnada C.’ nin kendisine “Denize tekrar gir ki kimse bir şey anlamasın” dediğini söyleyen küçük kız, annesi denize girdiğinde olayları ona anlattı. 

Anne, P. önce C.’nin eşine durumu söyledi ve onunda  konuştu. Daha sonra küçük kız M. C. ile yüzleştirildi. Ancak C., küçük kızın söylediklerini kabul etmedi.

Anne P. kızını da alarak Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ’ne gitti ve şikayetçi oldu.

M.C. ise emniyette verdiği  ifadesinde, denize birlikte gittiklerini İ. B. ile baba-kız gibi birlikte yüzdüklerini söyleyerek şu sözlere ifadesinde yer verdi:

“Yakınımızda bir genç çift ve 3 tane de erkek şahıs vardı. Onlara bakarak İ. bana ‘Benim de erkek arkadaşım var’ demesi üzerine ben de uyarmak için ona, ‘bak ailene söyleyeceğim’ diyerek korkutmak istedim. Bunun üzerine İ. bana ‘Lütfen M. amca aileme söyleme’

4 YIL BOYUNCA BENİ DE TACİZ ETTİ

Olayın durulması sonrası 38 yaşındaki B. B. isimli başka bir kadın da, savcılığa  giderek tanık olmak istediğini aktardı  B. ailesi ile komşu olan M. C.’nin kendisine de taciz ettiğini belirterek “O dönemde 14 yaşındaydım. Bu şahsın bana tacizleri 4 yıl boyunca sürdü”  dedi.

KAVGA ÇIKTI

İki aile , yaşanan olay sonrası karşı karşıya gelince aralarında tartışma çıktı. Anne S. P. tepki gösterdiği M. C. ve eşi A. C. tarafından darp edildi. İ. B.’nin de karıştığı sokak ortasındaki kavgayı mahalleli ayırdı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA