Lise, Önlisans ve Lisans Mezunlarına Kamuda İş Fırsatı! Kamuya KPSS Şartsız ve KPSS Puanlarıyla 437 İşçi Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına sürekli işçi ve memur alımı duyuruları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda TCDD'den yapılan resmi duyuruda TCDD'nin meslek lisesi mezunlarından KPSS şartı aranmaksızın 356 sürekli işçi alımı gerçekleştireceği ilgili alımlara başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtilmişti. Bunun haricinde iki kurum daha sürekli işçi statüsünde alım yapacağını açıklamış durumda. Kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi atama takviminin haricinde sözleşmeli ve kadrolu personel alıml

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunlarına Kamuda İş Fırsatı! Kamuya KPSS Şartsız ve KPSS Puanlarıyla 437 İşçi Alımı Yapılacak

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunlarına Kamuda İş Fırsatı! Kamuya KPSS Şartsız ve KPSS Puanlarıyla 437 İşçi Alımı Yapılacak Kamu kurum ve kuruluşlarına sürekli işçi ve memur alımı duyuruları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda TCDD'den yapılan resmi duyuruda TCDD'nin meslek lisesi mezunlarından KPSS şartı aranmaksızın 356 sürekli işçi alımı gerçekleştireceği ilgili alımlara başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtilmişti. Bunun haricinde iki kurum daha sürekli işçi statüsünde alım yapacağını açıklamış durumda. Kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi atama takviminin haricinde sözleşmeli ve kadrolu personel alımları yapılıyor.

TAKİP ET, DİĞER İŞ HABERLERİNİ KAÇIRMA! İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN ALIMLARLA İLGİLİ SON GELİŞMELERİ KAÇIRMAMAK İÇİN İNSTAGRAM'DA TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİ'Nİ TAKİP ET.

TCDD'YE LİSE MEZUNLARINDAN 356 KADROLU İŞÇİ ALINACAK

Son zamanlarda art arda gelen askeri personel alımları dikkatleri üzerine çekerken, işçi alımları da kamuda iş arayan vatandaşların dikkatini çekiyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni 28 Aralık'ta TCDD tarafından yayımlanan sürekli işçi alımı duyurusu oldu. TCDD'den yapılan resmi bilgilendirmede kuruma 356 sürekli işçi alımı gerçekleştirileceği, bu alımlarla ilgili başvuru işlemlerinin İŞKUR şubeleri ve İŞKUR internet sayfası üzerinden yapılacağı, başvuruların Nisan ayında başlayacağı belirtilrdi. TCDD'nin ilgili duyurusunda 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERLERİNE BELİRSİZ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİYLE 86 TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, 42 DEMİRYOLU YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM MAKİNESİ OPERATÖRÜ, 188 DEMİRYOLU HATTI BAKIM ONARIMCISI, 40 LİMAN VİNÇ OPERATÖRÜ (RTG CE SSG) OLMAK ÜZERE TOPLAM 356 İŞÇİ ALINACAKTIR.' ifadeleri yer aldı.

Başvuru yapacak adayların 36 yaşını aşmamış olması ve ilgili meslek liselerinden mezun olması gerekiyor. Detaylı bilgilendirme için www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi/kamuda-lise-mezunlarina-kpss-sizkadrolu-is-basvurular-9-nisan-da-h7620.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu arada geçtiğimiz haftalarda TÜBİTAK'tan da art arda duyurular geldi.

TÜBİTAK VE VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DE PERSONEL ALACAK

TÜBİTAK'tan 15 , 23, 38 kişilik sürekli işçi alımı duyuruları, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden ise toplamda 5 kişilik sürekli işçi alımı duyurusu gelmiş durumda. Bu alımlara dair detayları aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

TÜBİTAK DUYURUSU İÇİN TIKLA.

VGM İŞÇİ ALIMI DUYURUSU İÇİN TIKLA (1. İLAN).pdf 100%x

VGM İŞÇİ ALIMI DUYURUSU İÇİN TIKLA (2. İLAN).pdf