İŞKUR 2020 TYP Personel Alımı İlanları Yayımlanmaya Başladı-Devlet Hastanesi ve Üniversiteye İşçi Alımı

2020 yılı TYP personel alımı ilanları yayımlanmaya başladı. İŞKUR 'da yayımlanan duyurularda 2 şehirde üniversite ve devlet hastanesi bünyesine işçi alımı yapılacağına yer verildi. TYP kapsamında yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

İŞKUR 2020 TYP Personel Alımı İlanları Yayımlanmaya Başladı-Devlet Hastanesi ve Üniversiteye İşçi Alımı

İŞKUR 'dan 2 şehre TYP personel alımı.

Toplum Yararına program kapsamında personel alımı ilanları yayımlanmaya başladı.  İŞKUR TYP ilanları kısmında yayımlanan ilanlara baktığımızda 2 şehre personel alımı yapıldığı görüldü. İki şehirde üniversite ve devlet hastanesi bünyesine yapılan personel alımında adaylar çevre temizliği işinde çalıştırılacak.

TYP ilanlarını bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLAYIN

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

 Türkiye İş Kurumu , Toplum Yararına Çalışma Programı personel alımı ilanları kısmına baktığımızda Zonguldak ve Çankırı şehirlerde personel alımı yapıldığı görüldü. Çankırı Karatekin Üniversitesi bünyesine 10, ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi bünyesine ise 50 olmak üzere toplamda 60 personel alımı yapılacağı bildirildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

TYP ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- İŞKUR 'a kayıtlı ve işsiz olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Emekli ve malul aylığı almamak,

- AÖF ve AÖL dışında  öğrenci olmamak,

- ADNKS’ye göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması.

- Alım yapılan ilde ikamet etmek.

İLANLAR

Çankırı KAratekin Üniversitesi Yeşil Alan Müdürlüğü bünyesine yapılan alım şu şekilde;

TC Sağlık Bakanlığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi bünyesine yapılan personel alımı ise şu şekilde:

BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvurular internet üzerinden kabul ediliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir:

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekranda gösterilen TYP BAŞVURU linkine tıklayın.

Bu adımları geçtiğinizde TYP arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda ARA butonuna tıklayarak ilanlara gidebilir, ilan numarasına tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

DİĞER İLLERİN TYP PERSONEL ALIMI İLANLARI DA YOLDA

Korona virüs nedeniyle ertelenen TYP personel alımı ilanları yayımlanmaya başladı. Önümüzdeki günlerde diğer iller için de TYP ilanları yayımlanacak. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

TYP NEDİR?

TYP, kamu kurum ve kuruluşlarının geçici işçi almak için başlattığı bir uygulamadır.  TYP kapsamında yapılan personel işçi alımları geçicidir. İşçilere asgari ücret verilir ve sigortaları yatırılır. Alınan işçiler 6 ile 9 ay arasında çalıştırılır.