450 TYP Personeli Alımı Başvurusu Başladı 2020

Türkiye İş Kurumu tarafından bir duyuru yayımlandı ve TYP kapsamında 1 şehre 450 personel alımı yapılacağına yer verildi. Mezuniyet, yaş ve sınav şartı olmadan yapılan personel işçi alımında başvuru detayları haberimizin devamında. İşte detaylar.

450 TYP Personeli Alımı Başvurusu Başladı 2020

TYP personel alımı ilanı yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinden bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yaymlanan duyuruda TYP kapsamında personel alımı yapılacağına yer verildi. 1 şehre yapılacak TYP personel alımı şöşn detaylar haberimizde.

TYP NEDİR?

Açılımı Toplum Yararına Program olan TYP , kamu kurum ve kuruluşları bünyesine yapılan geçici işçi alımlarını kapsamaktadır. TYP ile kamuya geçici işçiler alınmaktadır. Devlet kurumlarında çalışan işçilere asgari ücret ödenmekte ve sigorta giderleri devlet tarafından karşılanmaktadır. 6-9 aylık çalışma süresi olan işçiler, sürenin tamamlanmasının ardından işsiz kalmaktadır. 

TYP personelleri bu sayfada: Ankete katılım için:  TIKLA KATIL

YENİ TYP İLANI GELDİ

Bugün yayımlanan duyuruda Edirne şehrine TYP kapsamında personel alımı yapılacağına yer verildi. Edirne ve ilçelerine yapılacak personel alımında adaylar aşağıdaki kuruluşlarda çalıştırılacak:

- EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ
- MERİÇ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
- UZUNKÖPRÜ GRUP KÖYLERİ İÇME SUYU BİRLİĞİ
- İPSALA KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
- KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI LALAPAŞA
- ENEZ KÖYLERİNE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

Alınacak personeller , çevre temizliği iş ilanında istihdam edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

- İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, AÖF ve AÖL hariç öğrenci olmamak

- ‘’ADNKS’ye göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının net asgari ücretin 1,5 katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişilerin TYP’ye katılamayacağı’’ yönünde düzenlemeler getirilmiştir.

- Alımın yapıldığı şehirde ikamet etmek.

450 PERSONEL ALINACAK

İlanlara baktığımızda , Edirne ve ilçelerine toplamda 450 personel alımı yapılacağı görüldü.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular hem internetten hem İŞKUR bölge müdürlüklerinden yapılmaktadır. İnternet üzerinden başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız-şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Burada üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın ve belirtilen adımları izleyin.

TYP ilanları ile tüm şehirlere personel alımları devam edecek. Siz de aşağıdaki yorum kısmından ilan beklediğinz şehri yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

DİĞER İLLER İÇİN TYP İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN