Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kura ile Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde Bahçe Bakım Elemanı pozisyonunda istihdam etmek üzere kura ile 8 personel alımı yapacağını duyurdu..

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kura ile Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kura ile Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Üniversiteler personel alımlarına devam ederken, bir alım haberi de Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden geldi. Yayımlanan ilana göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde Bahçe Bakım Elemanı pozisyonunda istihdam etmek üzere kura ile 8 personel alımı yapacağını duyurdu.

Alımlar kura ve sözlü sınav ile olacak

Yayımlanan ilana göre alımlar kura ve sözlü sınav sonuçlarına göre yapılacak. 

Başvurular İŞKUR üzerinden 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı için başvuru süreci İŞKUR üzerinden yürütülecek. Adaylar 13 - 17 Haziran 2022 tarihleri arasında başvurularını esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapabilecekler. 

Kura tarihi ne zaman ? 

Kura işleminin 29/06/2022 tarihinde Çarşamba günü saat 10.00 Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi B BLOK Kat 2 Mavi Salonda yapılması planlanmış olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda adaylara ayrıca Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü https://www.afsu.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Başvuru şartları 

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin 1. fıkrasının (A) bendinin (1), (4), ve (7) numaraları alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.
  2.  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.
  3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumunda emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
  4. Deneme süresi iki ay olup bu süre içerisinde başarısız olanların işe akitleri fesh edilecektir.
  5.  Göreve başlayacak personelin görevini devamlı yapmasına engel (ruhsal ve fiziksel) sorunun olmadığı belgelemeleri gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır.(Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)
  6.  Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 9. maddesinde “talebin ilanından itibaren adaylara (…)(1) 5 günlük başvuru süresi tanınır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işgücü taleplerini yapılan başvurularda kişilerin adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.
  7. Başvuran adaylar Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün diğer çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  8. 18 yaşını tamamlamış olmak, 41 yaşından gün almamış olmak.
  9. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, muaf olmak veya tecilli olmak)

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alım ilanı için TIKLAYIN