Jandarma Subay Alımı Başvuru Süresi Uzatıldı ve Değişiklik Yapıldı

Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı subay alımı başvuru süresi uzatıldı. Uzatılan başvuru süresinin sonuna gelindi.

Jandarma Subay Alımı Başvuru Süresi Uzatıldı ve Değişiklik Yapıldı

Jandarma subay alımı başvuru süresi uzatıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin sayfasından bir açıklama yapıldı ve Jandarma ile Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine yapılan subay alımında başvuru son gününün 7 Mart'a uzatıldığına yer verildi. 

ALES sonuçlarının açıklanması nedeniyle uzatılan başvuruda bir de düzenleme yapıldı.

DEĞİŞİKLİK

Jandarma subay alımında adaylar, geçen gün açıklanan ALES'teki sonuçlarını kullanabilecek. Bunun için sistemde güncelleme yapıldığına yer verildi. Söz konusu açıklama şu şekilde:

"2021 YILI J.GN.K.LIĞI İLE SHL.GÜV.K.LIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİNE YÖNELİK ÖNEMLİ DUYURU

2020-ALES/2 SONUCU AÇIKLANMIŞ OLUP, BAŞVURULAR 07 MART 2021 GÜNÜ SAAT:23.59’A KADAR UZATILMIŞTIR. ADAYLAR BAŞVURU ESNASINDA, PERSONEL SİSTEMİ ÜZERİNDEN 2020-ALES/2 PUANINI, “YIL SEÇİNİZ” BÖLÜMÜNDEN “2021 YILI” SEÇİLEREK ÇEKEBİLECEKLERDİR"

SUBAY ALIMI BAŞVURUSU

Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı başvurusu aşağıdaki sayfadan alınıyor.

https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris

Linke tıklayın ve açılan sayfada subay alımı başvurunun yanında DEVAM EDİYOR yazan butona tıklayın. Daha sonra e devlet şifreniz ve kimlik numaranızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sol menüde tüm bilgilerinizi doldurun. Daha sonra başvuru sürecindekiler kısmından müracaatınızı yapın.

Kadın erkek subay adayları ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN