İşte Polis Okuluna 2500 Polis Alımı Parkuru PMYO 2020

Polis Akademisi Başkanlığı 2020 yılında PMYO'lara polis alımı yapacak. Kamubulteni.com'a yoğun şekilde mesaj atan adaylar, PMYO parkurunun nasıl olduğunu sordu Biz de bu yazımızda PMYO parkuruna yer verdik.

İşte Polis Okuluna 2500 Polis Alımı Parkuru PMYO 2020

PMYO polis alımında parkur.

Polis okullarına en az lise mezunları arasından 2500 polsi alımı için geri sayım devam ediyor. YKS 'ye giren adaylar, ilk oturum olan TYT 'de alacakları puan ile Polis Meslek Yüksek Okulları 'na başvuru yapacak.

KONTENJAN DAĞILIMI

2020 yılında polis meslek yüksek okulu polis alımında 2500 öğrenci alımı bekleniyor. 250 kadın 2250 erkek öğrenci alınacak. Alınacak öğrenciler, PMYO 'larda 2 yıl eğitime tabi tutulacak. Eğtimin sonunda adaylar polis memuru olarak EGM'ye atanacak. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için  TIKLAYIN

YKS YAPILDI

2020 yılı üniversitelere giriş sınavı geçtiğimiz ayın sonunda yapıldı. 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları sınavı gerçekleştirildi. Sınav sonuçları ise 28 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacak. 

PMYO BAŞVURUSU AĞUSTOS 'TA

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Polis Akademisi Başkanlığı 2020 PMYO duyurusunu yayımlayacak. Yayımlanan duyuru sonrası adaylar PMYO polis alımına başvuru yapacak.

PARKUR ÇALIŞMALARI BAŞLADI

PMYO polis alımına başvuru yapacak adaylar parkur çalışmalarına başladı. Henüz başlamayan adayların ise şimdiden çalışmalara başlamasını öneririz.

İŞTE PARKUR

PMYO polis alımına başvuru yapacak adaylar, kamubulteni.com instagram adresine parkur ile ilgili soru sormaya başladı. Biz de bu yazımızda parkura yer verdik.

PARKUR VİDEOSU

PMYO BAŞVURUSU BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN