EGM Bekçi Alımı Başvuru Sayısı Açıklandı!

 Son dakika haberi: EGM Bekçi alımı ile ilgili son dakika duyurusu yaptı ve Bekçi alımı için yapılan başvuru sayıları yer aldı.

EGM Bekçi Alımı Başvuru Sayısı Açıklandı!

EGM 2022'nin ilk dönemi için 3.250 bekçi alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda en az lise mezunu 81 ilden çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı belirtildi. Açıklamanın ardından çok sayıda bekçi adayı , Polis Akademisi'nin resmi internet sitesine akın etti ve başvurularını yapmaya başladılar.


BAŞVURU ÜCRETİ 340 LİRA OLARAK AÇIKLANDI

Bekçi alımına başvurmak isteyen adayların 340 TL başvuru ücreti ödemesi gerektiği açıkladı. Adaylar başvuru ücretini yatırdıktan sonra  Polis Akademisi Başvuru İşleme Sistemi üzerinden başvurularını yapacaklardır. Adaylar daha sonra evrak  ve  sağlık öncesi aşamayı bekleyecek.

SON BAŞVURU NE ZAMAN? 
Bekçi başvuruları 13 Mayıs 2022 tarihine kadar kabul edilecektir. Kayıt ücretini ödemiş olanların bu tarihe kadar başvurmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU SAYISI 
Polis Akademisi  kaynaklarından gelen son dakika başvurularının ilk 10 gününde yaklaşık 120 bin  kişinin başvurduğu söylendi. 
Peki hangi şehirden başvurdunuz? Aşağıdaki yorum bölümüne yazarak diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

BAŞVURU SONUÇLARI

Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı , adayların ne zaman evrak teslimi ve ön sağlık aşamasına çağrılacağı henüz bilinmiyor. Ancak söz konusu duyurunun Haziran ayının başında gelmesi bekleniyor. Duyuruyu kamubulteni.com olarak anbean takip ediyoruz. Bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN