Meteoroloji,Son Dakika Hava Durumu Raporunu Paylaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahmin raporunu son dakika paylaştı. Yapılan uyarıda; Trabzon'un doğusu ile Sinop, Rize ile Artvin çevreleri için sağanak yağış uyarısı yapılırken, Rize, Artvin ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık Yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı uyarısı yapıldı. 5 günlük haritalı hava durumu tahmin raporunda ise yağışlı havanın hafta ortasından geri döneceği açıklandı.

Meteoroloji,Son Dakika Hava Durumu Raporunu Paylaştı

Rize, Artvin ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı; diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ile sis hadiselerinin meydana gelmesi de bekleniyor.

Rüzgar ve Hava Sıcaklığı

Hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde artış göstereceği ve genel itibariyle mevsim normalleri civarında, Marmara Bölgesi'nin batısı ile kıyı Ege'de yer yer mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Marmara ile bazı zamanlarda kuzey ve iç kesimlerde Güney ve güneybatı yönlerden hafif, bazen orta kuvvette etmesi bekleniyor.