Meteorolojiden Son Dakika Uyarısı Sis Pus Fırtına Alarmı Verildi

Meteorolojiden son dakika uyarısı sis pus fırtına alarmı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre iç bölgelerde karla karışık yağmur görülecek. Sabah ve gece saatleri için alarm verildi. Sis ve pus bu saatlerde aktif olarak görülecek.

Meteorolojiden Son Dakika Uyarısı Sis Pus Fırtına Alarmı Verildi

Havalar Soğudu
Beklenen soğuk havalar geldi. İstanbul Silivri’de şiddetini gösteren soğuk hava ve kar nedeniyle Ankara, İzmir gibi iller tetiğe geçti. 


Kar Beklentileri Yoğunlaştı


İstanbul Silivri’de yılın ilk karının görünmesi ile beraber kar beklentileri yoğunlaştı. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirme raporlarına  göre kar, Bursa ve Bilecik’de görülecek. Orta ve Doğu Karadeniz’de yağmurla karışık kar yağması bekleniyor. Özellikle Kastamonu ilinin kıyı kesimlerinde de karla karışık yağmur etkili olacak. 


İşte beklenen hava durumu tahminleri…
Her Bölgede Farklı İklim Hissedilecek
Yapılan son değerlendirmelerde ülkemizin Marmara Bölgesi ve Ege’de yer yer bulutlu ve kapalı hava hakim olacak. Doğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz Bölgesinin iç kesimlerinde ise yağmurla karışık kar ve soğuk hava etkisini gösterecek. İç bölgelerde yer yer sisli ve puslu hava bekleniyor. Soğuklukların her yerde hissedildiği hava durumu tahminlerinde net bir kar beklentisi yok. Bu sene kar iç bölgelerde yağmurla karışık yağıp geçiştireceğe benziyor.