Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün hava sıcaklıklarında çok önemli bir değişiklik olmayacağı ve Türkiye'nin tamamında adeta mevsim normalleri üzerinde bir havanın seyretmesi beklendiğini açıkladı. Meteoroloji bugün 4 yıl için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Geliyor!


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Türkiye'nin kuzeyi, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu ile Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, batı ve Orta Karadeniz ile Mersin, Osmaniye, Hatay, Giresun çevreleri ile Adana'nın Doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı ve Diğer yerlerin ise parçaları ve az bulutlu bir şekilde geçeceğini tahmin ettiğini duyurdu.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Rüzgarın Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile doğusunda ve batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde Güney ve güneybatısı yönlerinden Lodos Kuvveti ve kısa süreli fırtına yani 40 ile 90 kilometre/saat şiddetini esmesi beklendiği sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.