Meteoroloji Uyardı: Karla Uyanacağız

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika hava raporu tahmini açıklamasına göre yılbaşına sayılı günler kala İstanbul'a kar yağacak mı? İşte bölge bölge hava durumu ve son dakika gelişmeler... Meteoroloji Genel Müdürlüğü 24 Aralık hava tahmini raporunu yayınladı. Buna göre yapılan son değerlendirmeye göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve özellikle de Marmara Bölgesi'nin doğusu ile Tekirdağ, Düzce ve Kırklareli çevrelerinin yağmurluğu, diğer yerlerin az

Meteoroloji Uyardı: Karla Uyanacağız

Marmara Bölgesi
Parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde ise Trakya kesiminin Gece saatlerinde bölgenin doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağmurlu geçmesi bekleniyor. Marmara Bölgesi'nin genelinde yer yer pus ve sis olması bekleniyor.

Kocaeli parçalı zaman da çok bulutlu gece saatlerinde ise yağmurlu olacakken Kırklareli parçalı ve çok bulutlu, akşam ve Gece saatlerinde yağmurlu olacak.
İstanbul parçalı ve zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu olacakken Edirne ise parçalı ve çok bulutu ve aynı zamanda akşam saatlerinde yağmurlu bir şekilde geçecek.


Ege Bölgesi
Muğla'nın parçalı bulutlu olması beklenirken İzmir'in parçalı bulutlu 16 derece ve Denizli'nin parçalı bulutlu 13 derece, diğer taraftan Afyonkarahisar'ın parçalı bulutlu 7 derece olması bekleniyor.


Akdeniz Bölgesi
Mersin'in az bulutlu ve açık 18 derece olması beklenirken diğer taraftan Isparta'nın az bulutlu ve açık aynı zamanda gece saatlerinde parçalı bulutlu bir şekilde geçmesi bekleniyor.