Meteoroloji Saat Verip Uyardı Yaz Sağanakları Geliyor

Ülke genelinde sıcaklıkların ciddi anlamda yükselmesine rağmen yaz sağanakları kapıya dayandı. Meteoroloji birçok kent için uyarı verdi.

Meteoroloji Saat Verip Uyardı Yaz Sağanakları Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre bu hafta yurdun birçok kesiminde 'kuvvetli' yaz sağanakları görülecek. Başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesindeki yağışların, olumsuzluklara neden olabileceği yönünde uyarılar yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haftanın ilk gününde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. İstanbul başta olmak üzere birçok il için sağanak yağış uyarısı gelirken, bazı bölgeler için de toz taşınımına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da 6 Haziran Pazartesi saat 12.00'den itibaren gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Yağışların, öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı bekleniyor.

Bununla beraber yurt genelinde sağanak yağışlarda etkisini iyice hissettirecek. Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı ve ülke genelinde yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısını yaptı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /