Meteoroloji, Hava Durumu Raporunu Paylaştı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Ekim Çarşamba gününe yönelik hava durumu raporunu kamuoyu ile paylaştı. Buna göre yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre hava sıcaklıklarının kuzeydoğu kesimlerinde biraz artış göstereceği, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik meydana gelmeyeceği, Marmara Bölgesi’nin batısı ile Kıyı Ege’de mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, diğer yerlerde mevsim normal

Meteoroloji, Hava Durumu Raporunu Paylaştı!

Marmara Bölgesi
Az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. Sabah saatlerinde bölgenin güneyinde yer yer sis ile pus olması da bekleniyor.


Ege Bölgesi
Az bulutlu ve açık bir şekilde geçeceği tahmin edilirken İzmir’de hava sıcaklıkları 14 derece ile 27 derece arasında değişiklik gösterirken, Denizli’de 12 derece ile 27 derece, Afyonkarahisar’da 5 derece ile 20 derece arasında değişiklik göstermesi tahmin ediliyor.


Akdeniz Bölgesi
Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı ve çok bulutlu, öğlen saatlerinden sonra Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı bir şekilde geçmesi öngörülüyor.

İç Anadolu Bölgesi

Açık ve az bulutu geçmesi tahmin edilirken sabah saatlerinde de o kesimlerde yer yer pus ve sis hadiselerinin meydana gelmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölümü

Bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yersiz ile pus hadiselerinin meydana gelmesi bekleniyor.


Doğu ve Orta Karadeniz Bölümleri
Parçalı ve az bulutlu geçmesi tahmin edilirken sabah saatlerinde Orta Karadeniz bölümünün iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadiselerinin meydana gelmesi tahmin ediliyor.