Meteoroloji Haritayla Uyardı Kar Yağışı Geliyor Hem de Tüm Yurtta

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kar yağışı uyarısı geldi. Kurak bir Ocak ayından sonra Şubat ayında kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alıyor.

Meteoroloji Haritayla Uyardı Kar Yağışı Geliyor Hem de Tüm Yurtta

Ocak ayının ülkemizde kurak geçmesinden sonra kar yağışı ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden önemli uyarı geldi. Haritaların paylaşıldığı hava tahminlerinde bugün yurdun doğusu ve güneyi ile beraber iş kesimlerde ve Marmara’da kar yağışı görülüyor. Yer yer kuvvetli olacak yağışlar Pazar gününden itibaren Karadeniz hariç tüm yurdu etkisi altına alıyor

Pazartesi’ye Dikkat

Ancak Pazartesi günü yağışların yurdun tamamına hakim olması bekleniyor. Salı günüde etkili olacak kar yağışı ege ve Trakya’da etkisini kaybedecek. Çarşamba günü Güneydoğu’da da etkisini kaybedecek kar yağışı özellikle Marmara, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’da etkili bir şekilde devam edecek. Özellikle Karadeniz’de karla karışık yağmurlar görülecek. Diğer bölgelerde ise hava kapalı olacak.

Meteoroloji’den Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; vatandaşların buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olması uyarısı yapıldı.

İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /